به گزارش روابط عمومی شورای ملی زیتون ایران، نایب رئیس شورا و یکی از فعالان اقتصادی بخش کشاورزی گلستان گفت: این استان در حوزه صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی به وظایف خود برای رونق تولید عمل میکند اما یک دستگاه به تنهایی نمی تواند بخش صنعت را متحول کرده و رسیدن به این هدف به عنوان یکی از منویات مورد تاکید مقام معظم رهبری به هماهنگی سایر دستگاه های مرتبط در ارایه خدمات به فعالان اقتصادی نیاز دارد.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی هم بر ضرورت ایجاد برندهای زیتون تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای ملی زیتون ایران، مهندس عباس کشاورز عصر ديروز ميزبان اعضای فراکسیون زیتون در مجلس شورای اسلامی و هیات مديره شوراى ملى زيتون ايران بود .
در این دیدار،نماينده رودبار در مجلس و رئیس فراکسیون زیتون اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید به سلامت و بهداشت محصولات غذایی اهتمام ویژه داشته باشد.
دکتر منوچهر جمالی ادامه داد: رودبار ظرفیت بالایی در تولید زیتون و روغن آن دارد و باید در بخش صنایع غذایی سرمایه گذاری بیشتری صورت پذیرد.
ایشان همچنین با ابراز تاسف از عدم حمایت اجرایی کافی وزارت جهاد کشاورزی از صنعت زیتون افزود ، زیتون در سند چشم انداز 20 ساله کشور جزو محصولات استراتژیک به شمار آمده است.
باغدار محترم ؛ جناب آقای ناصر عسگری ؛ عضو محترم انجمن زیتون استان زنجان
انتخاب جنابعالی ،بعنوان باغدار نمونه کشوری در تولید محصول پاک وسالم (زیتون ) را صمیمانه تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون حضرتعالی را در راه افزایش کمی و کیفی محصولات و ارائه خدمات فنی و مشاورهای به دیگر بهرهبرداران از خداوند منان خواستاریم.
به گزارش روابط عمومی شورای ملی زیتون ایران، طبق حکم صادر شده از سوی دکتر منوچهر جمالی ، رئیس فراکسیون زیتون مجلس شورای اسلامی ، دکتر علی فلاح ، به عنوان دبیر فراکسیون نمایندگان استان های زیتون خیر کشور در مجلس شورای اسلامی ( به اختصار فراکسیون زیتون) منصوب شدند.
دکتر علی فلاح ،خزانه دار و عضو هیات مدیره شورای ملی زیتون ایران ؛نماینده شورا در هیات نمایندگان اتاق ایران و عضو کمسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی اتاق ایران می باشند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام مهمی شهادت سردار بزرگ و پرافتخار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان بویژه مجاهد بزرگ ابومهدی المهندس را تبریک و تسلیت گفتند.
متن پیام حضرت آیت الله خامنهای به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت عزیز ایران!
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم، و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقیترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیةالله ارواحنا فداه و به روح مطهر خود او تبریک و به ملت ایران تسلیت عرض میکنم. او نمونهی برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همهی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بیوقفهی او در همهی این سالیان بود.با رفتن او به حول و قوهی الهی کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثهی دیشب آلودند. شهید سلیمانی چهرهی بینالمللی مقاومت است و همهی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همهی دوستان -و نیز همهی دشمنان- بدانند خط جهاد و مقاومت با انگیزهی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است. فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلختر خواهد کرد.
ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ جهان اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام میکنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت میگویم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹
ثبت نام تمدید شد ، حداکثر تا پایان وقت اداری سه شنبه 17 دی ماه 1398
با سلام و احترام
بدینوسیله به استحضار می رساند، این شورا با هماهنگی دفتر طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی و شرکت راهبر پیشگامان آموت در نظر دارد گروهی از فعالان صنعت زیتون را از 4 لغایت 11 اسفندجهت بازدید از نمایشگاه ماشین آلات کشاورزی فیما زاراگوزا ، کارخانجات تولید روغن زیتون و باغات زیتون ، کارخانجات تولید فرآورده های زیتون ، کارخانه ماشین آلات تولید روغن زیتون و مرکز تحقیقات کشاورزی به کشور اسپانیا اعزام نماید ، از علاقه مندان به شرکت در این نمایشگاه تقاضا می شود حد اکثر تا پایان وقت اداری سه شنبه 17/10/98 جهت ثبت نام اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی شورای ملی زیتون ایران، نشست کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران با حضور عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، غلامحسین شافعی رئیس اتاق ایران، محمدرضا رمضانی دبیرکل اتاق ایران و نمایندگان تشکلهای فعال در حوزه دام، طیور، نهادههای دامی، زیتون، آبزیان و... برگزار شد.
این نشست با موضوع رونق تولید در بخش کشاورزی و صنایع وابسته، بر مبنای ضرورت مدیریت زنجیره تامین متناسب با مصرف داخلی و ظرفیتهای صادراتی، ارائه راهکارهای پیشنهادی و تبیین تجارت منصفانه و طرح موضوعات روز برگزار و حمایت دولت از بخش خصوصی، جلوگیری از موازی کاری بین وزارتخانهها و تشکلهای فعال در حوزه کشاورزی، پیشنهاد تدوین استراتژی توسعه صنعتی زعفران، تخصیص ارز 4200 تومانی به تولید، لغو محدودیتهای صادراتی و برخی اقلام وارداتی ازجمله لغو واردات روغن زیتون، اصلاح قیمتگذاری و ارائه پیشنهادات بخش خصوصی برای اصلاح لایحه بودجه 99 ازجمله مهمترین مسائلی بود که از سوی فعالان بخش خصوصی مطرح شد.
مراسم روز ملی مزرعه زیتون در 21 آذر ماه سال جاری با هدف بررسی مشکلات صنعت زیتون کشور و انجام کارهای ترویجی و تحقیقاتی با همکاری باغداران و کارخانه داران این حوزه ، برگزار گردید.
این مراسم با تولیت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان زنجان و حمایت مالی شورای ملی زیتون ایران و انجمن زیتون استان زنجان، برگزار گردید.
در این مراسم ، مجری طرح زیتون کشور و مشاور معاون وزیر کشاورزی در امور باغبانی ، جناب آقای سید رحمت اله پریچهر ، فرماندار طارم جناب آقای ستار صفری و روسا و هیات مدیره های شورای ملی زیتون ایران و انجمن زیتون استان زنجان ، به همراه جمعی از کارخانه داران و باغداران حضور داشتند.
در حالی که تولید داخلی روغن زیتون در سالجاری نیاز بازار را تامین میکند، عدم اعمال ممنوعیت و محدودیت واردات این محصول، بهرهبرداران و کشاورزان این محصول را با چالشهای جدی مواجه کرده است.
مصرف روغن زیتون در سفره اکثر ایرانیها جایگاهی ندارد و شاید سرانه مصرف آن به دلیل قیمت بالای آن و برخی موارد دیگر به کمتر از 300 گرم برسد ولی این ماده غذایی سرشار از فواید است.
اما حکایت تولید این محصول نیز مانند بسیاری از محصولات کشاورزی در کشورمان دچار بیتدبیری مسؤولان شده است، تدبیری که شاید میشد با کمی درایت هم به سود مصرف کننده و هم به سود و جیب تولید و کشاورزی باید که این روزها به دلیل سال آورد زیتون با مشکلات فراوانی روبرو شده است.
عضو شورای ملی زیتون ضمن انتقاد از کیفیت پایین روغن زیتونهای وارداتی گفت: واردکنندگان این کالا تقریبا ٣ برابر سود میکنند.
علی فلاح از واردات روغن زیتونهای بیکیفیت به کشور انتقاد کرد و گفت: متاسفانه حجم زیادی از روغن زیتونهای وارداتی بیکیفیت هستند و بعضا مصرف صنعتی دارند تا مصرف خوراکی.
عضوهیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه بعضی از این روغنها از مجاری قانونی وارد کشور میشوند، افزود: متاسفانه نظارت دقیق و درستی بر این اقلام وارداتی صورت نمی گیرد.
عضو هیات مدیره شورای ملی زیتون ایران با اشاره به اینکه واردکنندگان به دنبال سود و منفعت خود هستند، گفت: آنها روغن زیتون را کیلویی حدود ١٥ تا ٢٠ هزارتومان خریداری می کنند اما آن را کیلویی ٤٥ تا ٥٠ هزارتومان به مردم عرضه می کنند.
دومین جلسه کمیسیون کشاورزی وصنایع وابسته اتاق بازرگانی ،صنایع معادن وکشاورزی ایران در دوره نهم در روز یکشنبه ۲۴ شهریور در اتاق بازرگانی ایران تشکیل شد .
در این جلسه که اقای دکتر کیخارئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی هم حضور داشتند اقای دکتر علی فلاح که تنها نماینده استان در این کمیسیون بوده و از طرف شورای ملی زیتون ایران در انجا حضور دارند با انتقاد از عدم توجه به تشکلهای خصوصی و نیز عدم حمایت از آنان اظهار داشتند : چرا پس از چهار دهه هنوز کشاورزی در ایران بصورت سنتی اداره شده واز دانش روز دنیا در این بخش استفاده نمیشود .
رییس شورای ملی زیتون ایران گفت: اگر باغداران به جای خام فروشی، فرآوری میوه زیتون را در پیش بگیرند، بسیار به نفعشان خواهد بود.
مهدی عباسی اظهار کرد: زیتون، این میوه سبزقبا که علی رغم جثه کوچک، از توانایی ایجاد تغییرات بزرگی در سلامتی برخوردار است، باید بیش از این ها مورد توجه قرار بگیرد؛ چراکه فروش به صورت کنسروی و فراتر از آن بصورت روغن زیتون بسیار بیش از فروش خام به نفع باغدار است و تا حد زیادی جلوی ورود واسطه ها را میگیرد.
حضور جناب آقای علی فلاح ؛ عضو هیات مدیره شورا و عضو کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران در اولین جلسه کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران با دستور کار بررسی مسائل و مشکلات بخش کشاورزی
دراین جلسه اقای دکتر علی فلاح عضو هیات مدیره شورای ملی زیتون ایران که عضوکمیسیون کشاورزی وصنایع اتاق بازرگانی ،صنایع معادن وکشاورزی ایران نیز هستند بزرگترین معضل در بخش کشاورزی را نبود برنامه واخلال دستگاههای دولتی در ساماندهی محصولات کشاورزی دانسته واعلام کردند یکی از بهترین راه کارهای برون رفت در این امر تحمیل اتاق بازرگانی وکمیسیون کشاورزی بردستگاههایی از دولت هست که مانع تحقق ساماندهی عرضه وتقاضا وتنظیم بازار در امرتولیدات کشاورزی هستند
رئیس گروه مبارزه با آفات همگانی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: مگس زیتون یک آفت عمومی محسوب می شود و بر اساس قانون وظیفه مبارزه با آن بر عهده باغدار است، اما سازمان حفظ نباتات ضمن تدارک کلیه نهاده های مورد نیاز مبارزه با آفت و نیز دراختیار گذاشتن تجهیزات سمپاشی زمینه را برای مشارکت فعال باغداران در مبارزه با مگس فراهم کرده است، اما برخی از باغداران توقع دارند کلیه عملیات مبارزه توسط دولت و بدون صرف هیچ هزینهای از سوی آنها انجام شود.
شهرستان طارم بیشترین تولید زیتون در کشور را به خود اختصاص داده و در سال های اخیر با توسعه صنایع تبدیلی و ایجاد بازارهای مختلف فروش زیتون، این محصول به یک عامل مهم در توسعه اقتصاد و اشتغال پایدار در این شهرستان و حتی در استان زنجان تبدیل شده است.
زیتون طارم شهرت جهانی دارد به طوری که این شهرستان برای چندمین بار رکورد جهانی برداشت زیتون در سطح هکتار را به خود اختصاص داده و و در این زمینه بالاتر از شاخص های موجود در کشورهایی چون اسپانیا، ایتالیا، مراکش و ترکیه قرار گرفته است.
فرماندار شهرستان طارم گفت: از متقاضیان سرمایهگذاری در زمینه احداث واحدهای فرآوری با اعطای تسهیلات ارزانقیمت و تسهیلگری در واگذاری اراضی ملی حمایت میشود.
ستار صفری با اشاره به برگزاری جشنواره زیتون در طارم، اظهار کرد: شهرستان طارم با جمعیت بالغ بر 50 هزار نفر و اشتغال 60 درصدی نیروی فعال در بخش کشاورزی، بالغ بر 60 نوع محصول زراعی و باغی تولید میکند که در برخی اقلام تولیدی جایگاه کشوری دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پیش بینی کرد: امسال میزان تولید زیتون استان به حدود ۳۵۰۰ تا 4000 تن برسد.
رضا زارعی سطح باغات زیتون استان را ۹۸۹ هکتار اعلام کرد و افزود: ۸۰۶ هکتار از این باغات باور هستند و مابقی هنوز به مرحله باروری نرسیده اند. باغات زیتون استان شامل ۱۴۱۷ قطعه بوده و ۱۰۹۶ نفر بهره بردار دارند.
این روزها شیوع آفت مگس زیتون به اوج خود رسیده و آرامش را از باغداران استانهای زیتونکار ربوده است.
زیتون، این میوه سبزقبای پرخاصیت، میتواند زمینه بسیار مناسبی برای رونق اقتصاد غیرنفتی فراهم کند؛ در واقع ساماندهی بازار و هر چه علمیتر شدن تولید در حوزه کشاورزی در خصوص محصولاتی از جمله زیتون که یکی از برندهای باغداری کشور بهشمار میرود، میتواند ضمن تضمین امنیت غذایی، با بهرهگیری از توان صنایع داخلی، زمینه توسعه صادرات را فراهم کند و در بحران تحریم، فرصتی برای رهایی از اقتصاد نفتی باشد اما افسوس که طبق معمول، هر دم از این باغ بری میرسد ...
گزارش تصویری بازدید آقایان مهدی عباسی رئیس شورای ملی زیتون ایران ، منوچهر جمالی رئیس و علی اکبری نایب رئیس فراکسیون زیتون مجلس شورای اسلامی از غرفه های فعالین صنعت زیتون در نمایشگاه بین المللی تهران
رئیس شورای ملی زیتون ایران گفت: بازارچه زیتون در زنجان با رویکرد برندسازی ایجاد میشود.
مهدی عباسی امروز در گفتوگو با روابط عموی شورا در زنجان اظهار کرد: زیتون استان زنجان چندین سال است، منتظر مساعدت بخش دولتی بوده تا صاحب بازارچه شود.
ایشان با اشاره به اینکه در ماههای اخیر با پیگیریهای نیک سرشت معاون استاندار زنجان از شرکت شهرکهای صنعتی موضوع پیشبینی بازارچه برای این محصول در دستور کار قرار گرفت، افزود: شرکت شهرکهای صنعتی نیز محلی را به عنوان گزینه پیشنهاد داده است.
«رونق تولید» و «تولید داخل»؛ دو واژهای که طی سالهای اخیر، بارها به گوشمان خورده است و بسیار نامآشنا است، اما متاسفانه شواهد این طور نشان میدهد که نه تنها اهداف لحاظ شده برای این دو منظور و استراتژی ناشی از آن تاکنون محقق نشده است، بلکه « تولید ملی» در دهه اخیر مسیر پرنوسان و حتی گاهی عقبگرد را تجربه کرده است. چنین مسالهای در شرایط کنونی کشور بسیار تاسفبرانگیز است و نشان میدهد که علیرغم متفقالقول بودن همه کارشناسان و سیاستگذاران در خصوص اهمیت توجه به تولید داخل، کشور از نوعی تنبلی ذهنی، کهنگی قوانین مصوب در سازمانها و بیتوجهی به لزوم تصمیمگیریهای ثانویه و ضروری رنج میبرد.
برادران بزرگوار ، فرهیخته و فرزانه؛
آقایان:
غلامحسین شافعی
حسین سلاح ورزی
مسعود خوانساری
محمدرضا انصاری
محمد امیرزاده
غلامحسین جمیلی
و کیوان کاشفی
انتصاب شایسته جناب عالی به عنوان ”هیات رئیسه اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران " را تبریک عرض می نماییم.
برای شما برزگواران ، دوام توفیقات روز افزون را از جهاندار جان آفرین مسالت داریم.
شورای ملی زیتون ایران
فرماندار رودبار خبر داد: انجمن زیتون با هدف ساماندهی این محصول باغی در رودبار تشکیل میشود.
فرماندار رودبار در نشست هماهنگی تشکیل انجمن زیتون گفت: انجمن زیتون با هدف ساماندهی این محصول باغی از مزرعه تا سفره مردم، توسعه و ایجاد باغات پرمحصول و برند سازی زیتون رودبار تشکیل می شود.
شرایط اقلیمی مساعد و اراضی کشاورزی مستعد در شهرستان ساوه به عنوان قطب کشاورزی استان مرکزی و کشور با تولید بیش از ۷۰ نوع محصول باغی و زراعی موجب شده است که جایگاه کشاورزی این خطه زرخیز در صدر استان قرار گیرد.
شهرستان ساوه یک سوم کشاورزی استان مرکزی را به خود اختصاص داده و دارای سه دشت حاصلخیز شامل دشت مرکزی با آب و هوای نیمه گرمسیری، دشت لوئین با آب و هوای معتدل و دشت بیات با آب و هوای سرد و کوهستانی است. همین تنوع آب و هوایی موجب تنوع در تولیدات کشاورزی این شهرستان شده است.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت قزوین گفت: پایانه صادراتی محصولات کشاورزی با هدف رونق تولید و صادرات در استان ایجاد خواهد شد.
سعید نبیل عصر دیروز در نشست بررسی صدور مجوز پایانه صادراتی قزوین گفت: در سال رونق تولید باید بکوشیم تا زمینه رونق صادرات را نیز فراهم کنیم.
مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی قزوین گفت: سال گذشته 350 میلیارد ریال غرامت توسط این صندوق به کشاورزان قزوینی در بخش های مختلف شامل باغبانی، زراعت و دام و طیور پرداخت شد.
علی کلانتری :مجموع غرامت جبران خسارات وارده به کشاورزان دارای بیمه قزوین مربوط به سال زراعی 96-97، 413 میلیارد ریال بوده است.
وی اظهار داشت: 63 میلیارد ریال غرامت باقی مانده که باید به کشاورزان بیمه شده پرداخت شود به بخشی از باغداران خسارت دیده انگور در تاکستان و زیتون در طارم سفلی اختصاص دارد.
رئیس بنیاد مستضعفان : چند سال قبل زمین این باغ در شمال شهرستان پاکدشت بازدید شد و با توجه به عبور رودخانه سیلابی از این زمینها و امکان ذخیره آب، کارشناسان ما کاشت زیتون در این اراضی را مطالعه کردند.
محمد سعیدیکیا افزود: آبیاری این باغ زیتون توسط سیستمهای نوین آبیاری تحت فشار انجام میشود که حداکثر استفاده از آب خواهد شد و استخری با کنجایش حدود 400 هزار متر مکعب به همین منظور در اینجا ساخته شده است.
مجری طرح زیتون کشور گفت: مصرف سالانه روغن زیتون در کشور۱۲ هزار تن است.
رحمتالله پریچهر گفت: سرانه مصرف زیتون هر ایرانی از ۱۴۰ گرم به ۲۰۰ گرم افزایش یافته است.
وی با اشاره به مصرف سالانه ۱۲ هزار تن روغن زیتون در کشور افزود: ۷ هزار تن از این میزان در داخل کشور تولید و بقیه وارد میشود.
مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی از راه اندازی باشگاه تولید کنندگان زیتون بالای ۵ تن در هر هکتار در سال جاری خبر داد.
به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رحمت الله پریچهر با اعلام این مطلب گفت: آموزش عملی باغدارانی که زیر ۵ تن در هکتار تولید میکنند توسط زیتون کاران پیشرو و نمونه به منظور اقتصادی کردن تولید، ارتقای کیفیت این محصول و بهبود معیشت باغداران از اهداف راه اندازی این باشگاه است.
سرپرست فرمانداری شهرستان طارم گفت: پساب واحدهای فرآوری زیتون از دغدغههای اصلی محیط زیست طارم است.
ستار صفری سطح زیر کشت محصول زیتون در شهرستان طارم را 20 هزار هکتار عنوان کرد و گفت: از این مقدار باغ زیتون 12 هزار هکتار دارای باردهی اقتصادی و 8000 هکتار در مرحله نهال و چند هزار هکتار دیگر نیز هنوز به مرحله کاشت نرسیده است.
مسئول نهاستان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین گفت: 250 هزار اصله نهال مقاوم به خشکی و کم آبی سال جاری در نهالستان این اداره کل پرورش و تولید شده است.
یوسف خیرخواه روز شنبه گفت: با توجه به محدودیت های موجود در منابع آبی استان و لزوم کشت نهال های متناسب با اقلیم خشک و نیمه خشک، بیشتر گونه های کشت شده برای تولید نهال در نهالستان منابع طبیعی قزوین مقاوم به خشکی و کم آبی هستند.
جلسه مجمع عمومی شورای ملی زیتون ایران مورخ 24 بهمن 1397 که در اتاق بازرگانی ایران برگزار گردید.
چرا بنیاد مستضعفان برای احداث باغات زیتون سرمایهگذاری کرد؟
متاسفانه روغن یکی از محصولاتی است که کشورمان شدیدا به واردات آن نیازمند است و سالانه بیش از ۵۰ درصد این کالای مهم از طریق واردات تامین میشود. این موضوع باعث شد تا سالیان پیش موضوع خودکفایی در تولید دانههای روغنی جزو فصول مهم برنامههای توسعهای و سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور باشد.
بنیاد مستضعفان در همین راستا طرح تامین بخشی از روغن خوراکی کشور را از طریق ایجاد باغات زیتون به وسعت ۵ هزار هکتار در برنامه پنجم و ششم خود لحاظ کرد. در همین راستا اجرای باغات زیتون در سراسر کشور در اراضی تحت پوشش سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان توسط شرکت کشت و صنعت شهید مطهری از شرکتهای تابعه بنیاد انجام میگیرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: در چند سال گذشته افت مگس زیتون مشکلاتی برای کشاورزان ایجاد کرده بود که امسال با مدیریت خوب کشاورزان کمترین خسارت را در آفت مگس متحمل شدیم.
فاطمه خمسه روز یکشنبه در سمینار بین المللی مدیریت باغات زیتون که با حضور مدرسان دفتر بین المللی زیتون از کشور اسپانیا و مدیران و کارشناسان زیتون ۱۸ استان کشور در مرکز آموزش جهاد کشاورزی برگزار شد اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۹۳۰۰ هکتار باغ زیتون در استان قزوین وجود دارد که با مدیریت مناسب و کشت گونه ها ی جدید این استان از نظر عملکرد رتبه اول زیتون کشور را به خود اختصاص داده است.
به گفته وی در چند سال گذشته آفت مگس زیتون مشکلاتی را برای کشاورزان ایجاد کرده که امسال با مدیریت خوب کشاورزان و جهاد کشاورزی کمترین خسارت را در افت مگس زیتون داشتیم.
خمسه گفت : جوان سازی باغات زیتون طارم سفلی از اولویت این سازمان است که بایستی اعتبار لازم برای اجرای این طرح تامین کرد.
به گزارش روابط عمومی شورا ، مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی در این سمینار که با حضور کارشناسان زیتون سازمان های جهاد کشاورزی استان ها و مدرسان دفتر بین المللی زیتون از کشور اسپانیا برگزار شد، گفت: باید با بهره گیری از فناوری های نوین تولید زیتون اقتصادی کرد.
سید رحمت الله پریچهر اظهار داشت: مهم ترین هدف دفتر زیتون وزارت جهاد کشاورزی، اقتصادی کردن تولید این محصول با توجه به ارتقای کیفی تولیدات است.
وی اظهار داشت : آموزش سرلوحه کار تولید است و باید به منظور ارتقای تولید دوره های آموزشی برای بهره برداران و باغداران زیتون برگزارشود.
مديرگروه زيست فناوري مولکولي گياهي پژوهشکده زيست فناوري کشاورزي پژوهشگاه ملي ژنتيک و زيست فناوري گفت: در حال حاضر 95 درصد روغن مصرفي کشور از خارج وارد مي شود.
خديجه رضوي افزود: پژوهشگران گروه زيست فناوري مولکولي گياهي اين پژوهشگاه براي تامين روغن مورد نياز کشور در داخل روي گياهان روغني مانند زيتون و کلزا متمرکز شده اند.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی عمرانی فرماندار چرداول خبرداد
معاون برنامه ریزی و هماهنگی عمرانی فرماندار چرداول گفت : همزمان با ایام دهه فجر 12 طرح اقتصادی با اشتغالزایی 360 نفر بهره برداری و کلنگ زنی میشود.
علی رحیمی معاون برنامه ریزی و هماهنگی عمرانی فرماندار چرداول صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: در طول دهه فجر 12 طرح اقتصادی با اشتغالزایی 360 نفر و با اعتباری بالغ بر 302 میلیارد و 90 میلیون ریال در شهرستان چرداول افتتاح و کلنگ زنی میشود.
علیرضا طاقهباف با اشاره به ایجاد اشتغال پایدار برای 328 نفر گفت: از ابتدای سال 97 تاکنون 25 واحد تولیدی صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در استان یزد با سرمایه گذاری 1150 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده که اشتغال 563 نفر را فراهم نموده اند.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان یزد افزود: از مجموع 25 واحد به بهره برداری رسیده 9 پروژه شاخص در ایام ا... دهه فجر امسال افتتاح خواهند شد که با سرمایه گذاری 814 میلیارد ریال خواهد بود.
بسمه تعالی
جناب آقای علی کشاورز هدایتی؛
شورای ملی زیتون ایران بدینوسیله مراتب تبریک و تهنیت خود را بابت انتخاب شایسته جنابعالی بعنوان تولید کننده نمونه زیتون در سی و دومین دوره انتخاب و معرفی نمونه های ملی بخش کشاورزی در سال 1397 تبریک عرض می نماید.
از زحمات و تلاش های بی دریغ جنابعالی نهایت تقدیر و تشکر را دارد و توفیق روز افزون شما را از درگاه ایزد منان خواستاریم.
همت و کوشش تلاشگران عرصه های گوناگون تولید کشاورزی نوید بخش آینده ای روشن برای توسعه پایدار در ایران اسلامی است.
مهدی عباسی
رئیس شورای ملی زیتون ایران
به کانال تلگرام ما بپیوندید تا....
از آخرین اخبار مربوط به زیتون و روغن زیتون ، شورای ملی و جهانی زیتون و انجمن های استانی در کوتاهترین زمان مطلع شوید
از بسیاری مطالب متنوع علمی و کابردی سلامتی و زیبایی با زیتون و روغن زیتون بهره بگیرید
به مقالات و مطالب علمی متعدد در زمینه کاشت داشت و برداشت زیتون دسترسی داشته باشید
اواسط تابستان مطلع شدیم که بدون در نظر گرفتن توليد داخلى و عدم اختصاص یارانه به تولیدکنندگان زحمتکش داخلی که بیش از پنجاه هزار نفر در آن ارتزاق می کنند و به بهانه شعار سلامت محور بودن روغن زيتون و اینکه تولیدکنندگان قصد دارند روغن زيتون را از سبد مصرفى مردم حذف کنند، عده اى با ارائه آمار نادرست ، از طريق وزارت محترم بهداشت درخواست تغيير گروه كالایی روغن زيتون از 2 به 1 و در نتیجه تخصیص ارز 4200 تومانی جهت واردات روغن زیتون نموده و...
به نقل از روابط عمومی شورای ملی زیتون ایران ، اخیرا اخبار کذبی مبنی بر موافقت شورا با واردات روغن زیتون با ارز دولتی انتشار یافته است که شورا بر حسب وظیفه خود را ملزم به پاسخگویی و شفاف سازی می داند:
اول اینکه شورای ملی به هیچ عنوان از رسالت خود که همان دفاع از حقوق اعضا و فعالین بخش زیتون است کوتاه نیامده و همچنان مخالف تخصیص ارز 4200 تومانی به واردات روغن زیتون میباشد.
در رابطه با افرادیکه تحت عنوان عضو شورا با خبرگزاری ها مصاحبه می کنند در حالیکه نه تنها در شورا سمتی ندارند بلکه حتی عضو شورای ملی یا انجمن های استانی هم نمی باشند تاکید می شود که نظرات این افراد به هیچ وجه به منزله نظر شورا نمی باشد و ایشان با تحریف افکار با استفاده از عنوان شورا سعی در مغلطه کاری و تخریب جایگاه شورا دارند.
به گزارش روابط عمومی شورای ملی زیتون ایران، با پيشنهاد شوراى ملى زيتون ايران فراکسیون زیتون مجلس شورای اسلامی پس از 2 سال تلاش و پیگیری تشکیل و اولين نوبت مجمع فراكسيون زيتون در مورخه ٩٧/٩/١٣درمحل امور فراكسيون هاى مجلس شوراى اسلامى فعالیت خود را آغاز کرد.
واحدهای تبدیلی صنعت زیتون
با سلام و احترام؛
پیرو درخواست مساعدت از طرف آسایشگاه خیریه کهریزک که ذیل نامه شماره 2050/م برای شورا ارسال گردیده ، خواهشمند است در راستای همکاری و همیاری با نیازمندان قدم خیری برداشته و اقدامات مقتضی را به انجام رسانید.
شایان ذکر است به استناد متن نامه برابر بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور بر طبق ماده 172 قانون مالیات های مستقیم(بند2): صد در صد وجوهی که توسط مودیان مالیاتی به منظور مصرف در امور خیریه صرف می شود از درآمد مشمول مالیات عملکرد سال پرداخت کسر خواهد شد.
در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد نحوه کمک به آسایشگاه با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
مسئول پیگیری : خانم زمانی: 88326242 - 09206001898
خشکسالی ایران بعد از ۲۰سال به اتمام رسید این خشک سالی که در سال ۱۳۷۷ به خاطر فاز مثبت اقیانوس اطلس شمالی اغاز گردید باعث شد که بادهای باران اور که از این اقیانوس وارد ایران میشود و دارای رطوبت وسرما بود متوقف شود.
۲۰سالی بود که نیمه جنوبی از این بادهای مدیترانه ای محروم بود وبارانهای کمی که نصیب جنوب می شد از در یای سرخ بود وگرنه در این ۲۰سال خیلی اندک باران مدیترانه ای داشتیم.
عصر دیروز مورخ 22 آبان 1397 جلسه بررسی مشکلات زیتون استان سمنان در دفتر شورای ملی زیتون ایران برگزار شد.
روزگاری نهچندان دور زیتون طارم با برندهای مختلف و به نام شهری دیگر در بازار عرضه میشد، هرچند هنوز هم این معضل وجود دارد ولی نه بهشدت گذشته. زیتونکاران طارمی به دلایل مختلف برای فروش محصول خود مجبور بودند محصول خود را بهصورت فلهای به یکی از استانهای همجوار منتقل کنند تا در واحدهای فرآوری آن استان زیتون طارم فراوری شود. زیتونی که بعد از فرآوری با اسم و برند آن شهر در بازار عرضه میشد.
شورای بین المللی زیتون، سازمان بین دولتی که توافقنامه بین المللی روغن زیتون و زیتون های خوراکی 2015 را مدیریت می کند، صمیمانه از شما دعوت می کند تا در سمینار پرورش زیتون و تغییرات آب و هوایی شرکت کنید. این سمینار در راستای تعهد IOC به گسترش تاثیر مثبت زیست محیطی پرورش زیتون برگزار می شود.
مادرید - همانطور که برداشت زیتون در سراسر نیمکره شمالی شروع می شود، IOC نیز خود را مبری ندانسته و برداشت بین المللی خود را سازماندهی می کند. با 17 درخت زیتون، که در اطراف مجسمه چشمگیر کبوتر صلح کاشته شده است، باغ مقابل IOC دارای یکی از زیباترین نمایشگاه های انواع درخت زیتون از سراسر جهان است.
در تاریخ 24 اکتبر، جمهوری اسلامی ایران موافقتنامه بین المللی در مورد روغن زیتون و زیتون های خوراکی را در دفتر دبیرخانه سازمان ملل در نیویورک رسما امضاء کرد. در این راستا، ایران عضو شورای بین المللی زیتون شده است. این ورود تازه همزمان با جلسه 108 شورای اعضا که توسط آرژانتین و در 19 و 23 نوامبر 2018 در مادرید برگزار می شود خواهد بود.
رییس شورای ملی زیتون ایران گفت: علی رغم مخالفت های وزارت جهاد کشاورزی و تولیدکنندگان، برخی در وزارت صمت اصرار بر واردات روغن زیتون با پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان ارز دولتی دارند که نتیجه آن نابودی تولید و زیان مردم است.
مهدی عباسی در گفت و گو با روابط عمومی شورا با بیان اینکه امکان رفع نیاز کشور به روغن زیتون در داخل کشور وجود دارد، اظهار کرد: در حال حاضر برایواردات 8 هزار تن روغن زیتون ارز دولتی در نظر گرفته شده است که اجرایی شدن آن علاوه بر خروج مبلغ زیادی ارز از کشور به تولید داخل نیز ضربه سنگینی وارد می کند.
رئیس دانشگاه زابل آقای دکتر موسی بهلولی گفت: بیش از ٥٠٠ درخت زیتون در مجتمع آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه زابل باردهی داشتهاند.
ایشان افزود: دانشگاه زابل توانسته با کشت علمی و فرآوری زیتون نقش مهمی در احیاء باغات شمال سیستان و بلوچستان ایفا کند.
همجنین سودآوری و باردهی خوب درخت زیتون در اقلیم شمال سیستان و بلوچستان شرایط را برای کاشت و پرورش این محصول محیا کرده است.
🔺دفاع نماینده زنجان در شورای عالی استانها از صنعت زیتون کشور و مخالفت با واردات روغن زیتون با ارز دولتی در فصل برداشت زیتون ؛ واردات بی رویه و غیر ضروری روغن زیتون بی کیفیت خارجی امنیت غذایی کشور و زیتونکاران داخلی را با مشکل اساسی روبرو کرده است.
یونس قاسمی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی پارلمان بخش خصوصی و عضو هیات مدیره شورای ملی زیتون کشور در گفتگو با روابط عموی شورا چنین عنوان کرد:
حدود 80 درصد زیتون تولیدی در جهان به استحصال روغن می رسد؛ ولی در ایران و مرکز تولید این محصول (زنجان، گیلان و قزوین) همین میزان کنسرو شده و فقط 20 درصد آن روغن کشی و 60 درصد دیگر نیز از محل واردات تامین می شود.
مهدی صفریپور در گفتوگو با روابط عمومی شورا با اشاره به تخصیص ارز 4 هزار و 200 تومانی به فرآوردههای زیتون اظهار کرد:
اگر بنا باشد ارز 4 هزار و 200 تومانی به واردات فرآوردههای زیتون اختصاص یابد قیمت روغن زیتون به حدود 25 هزار تومان میرسد. وی با بیان اینکه این مقطع، زمان مناسبی برای اعلام این خبر نبود، گفت: اختصاص ارز 4 هزار و 200 تومانی به واردات فرآوردههای زیتون به معنای کنارگذاشتن تولید و حمایت از واردات است.
نایب رئیس شورا از مصرف 13 هزار تن روغن زیتون در کشور خبر داد و افزود: از این میزان حدود 6 هزار تن تولید داخل و حدود 7 هزار تن از محل واردات تأمین میشود.
به گزارش روابط عمومی شورای ملی زیتون ؛ طی نشستی که امروز با حضور مهدی عباسی ریاست شورا و صاحبان صنایع زیتون (واحدهای استحصال روغن و خرید روغن) در هتل ماهک شهرستان منجیل استان گیلان برگزار شد ، قیمت گذاری روغن زیتون به بحث و بررسی گذاشته شد و مصوب گردید که مشارکت کنندگان برای برداشت میوه زیتون خود جهت استحصال روغن کارمزد هر کیلو زیتون 3000 ريال روغن فرا بکر 400.000 ريال و روغن بکر 370.000 ريال دریافت نمایند.
رئیس شورای ملی زیتون ایران ؛ مهدی عباسی در گفتوگو با روابط عمومی شورا، اظهار کرد: متاسفانه این روزها شاهد آن هستیم که عدهای سودجو به دولت پیشنهاد دادهاند که روغن زیتون را با ارز دولتی وارد کنند؛ در واقع واردات روغن زیتون با ارز بازار ثانویه مشکلی ندارد ولی اگر همین واردات با ارز دولتی صورت بگیرد، قیمت هر کیلوگرم از آن به 15 هزار و 900 تومان کاهش مییابد و این در حالی است که تولیدکننده داخلی روغن زیتون خود را با ارز آزاد تولید میکند.
اعضای محترم شورای ملی زیتون ایران
با سلام و احترام؛
طبق اطلاع رسانی اتاق بازرگانی ایران و تصویر نامه شماره 16287مورخ 1397/02/25 سازمان خصوصی سازی وزارت امور اقتصاد و دارایی 88/35 درصد از سهام شرکت مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن-تراورس و 68/09 درصد از سهام شرکت پتروشیمی بیستون از طریق مزایده و با شرایط پرداخت نقد و اقساط به بخش های غیر دولتی ، واگذار می شود.
برای اطلاعات بیشتر با دفتر شورا تماس حاصل فرمایید.
سپاس
اعضای محترم شورای بین المللی زیتون ایران
با سلام و احترام
به اطلاع می رساند "نخستین نمایشگاه بین المللی همکاری های توسعه ، تحت عنوان EX2019" از تاریخ 25 تا 28 اردیبهشت 1398 از سوی سازمان دیپلماسی و شرکت نمایشگاه های رم در منطقه نمایشگاهی شهر رم- ایتالیا برگزار خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر شورا تماس حاصل فرمایید یا به تارنمای www.exco2019.com رجوع نمایید.
سپاس
جلسه بررسی موانع تجارت با اسپانیا توسط امور بین الملل اتاق ایران با همکاری اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با حضور اعضای اتاق مشترک و روسای تشکل های مربوطه و حضور نائب رئیس محترم شورا جناب آقای مهدی صفری پور در روز سه شنبه 20 شهریورماه1397 برگزار گردید. در این جلسه به بیان مشکلات و موانع تجارت با اسپانیا پرداخته شد.
آقای دکتر کرباسی، معاون امور بین الملل اتاق ایران با اشاره به تحریم های یک جانبه امریکا علیه ایران اشاره کردند: بازگرداندن تحریم ها علیه ایران توسط دولت ترامپ بر فعالیت بسیاری از شرکتهای اروپایی در ایران تاثیر گذار بوده است. با وجود قول های اتحادیه اروپا مبنی بر سر پا نگه داشتن معاهده برجام و حفاظت از شرکتهای اروپایی فعال در ایران در مقابل تهدید های آمریکا، بسیاری از شرکتهای اروپایی از کار با ایران سر باز زدند.
رئیس شورای ملی زیتون ایران صبح روز شنبه در سالن همایش های سازمان اقتصاد و دارایی استان گیلان با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط شورای ملی زیتون ایران، ۳ شاخص اصلی مدیریت تشکل های اقتصادی را ؛ سالم بودن افراد تصمیم گیرنده(هیات مدیره) و توجیه ضرورت تشکیل تشکل، قدرت که خود شامل؛ پشتوانه قدرتی اعم از دولت، مجلس ، اتاق بازرگانی ، اعضاء، اعتماد سازی و منابع مال برشمرد و خاطرنشان کرد:
رحمتالله پریچهر - مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی - با تاکید بر اینکه افزایش تولید و مصرف روغن زیتون جزو اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی است، اظهار کرد: سطح زیر کشت باغات بالغ بر ۸۷ هزار هکتار در ۲۶ استان بوده که پیشبینی میکنیم میزان تولید زیتون در سال جاری به بیش از ۹۰ هزار تن برسد و استانهایی مانند زنجان، قزوین، گیلان، فارس، سمنان و گلستان مهمترین مراکز تولید زیتون کشور محسوب میشوند.
ماه گذشته به همت انجمن زیتون و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان، تالار فخرالدین اسعد همایش زیتون با حضور معاون باغبانی وزارت جهادکشاورزی و فعالان بخش های مختلف زیتون را شاهد بود.
سید محسن حسینی کارشناس مسائل آب در راستای موضوعات مطرح شده در این همایش از بعد ارتباط زیتون و آب موضوعات زیر را قابل تامل دانسته اند:
زنجیره صاحبان نهالستان، باغداران، کارخانجات کنسرو و روغن کشی و بازرگانان مرتبط با زیتون از جمله فعالان کشت و صنعت زیتون در همایش ملی تولید و تجارت زیتون گرگان ،سخنان در خور توجهی برای گفتن داشتند.
به گزارش روابط عمومی شورای ملی زیتون ایران، مهدی عباسی در همایش زیتون استان گلستان، ضمن اشاره به تاریخچهٔ شکل گیری این شورا، از تشکیل دو انجمن استانی زیتون در آینده نزدیک خبر داد و افزود:
شورای ملی زیتون در سال 1387 بعنوان نماینده بخش خصوصی فعالیت خود را با محوریت ساماندهی به تولید تجارت و مصرف زیتون آغاز کرده و مجمع شورای ملی زیتون ایران در تاریخ 28/10/96 با حضور اعضای انجمن استانی تشکیل و طبق قانون جدید فعالیت خود را شروع کرد .
عباسی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر انجمن زیتون استان های قزوین ، فارس، سمنان، زنجان و گلستان در حال فعالیت می باشند و دو انجمن استانی دیگر در شرف تاسیس قرار دارند.
. آقای مهدی صفری پور، نائب رئیس شورای ملی زیتون ایران : ما می توانیم روی زیتون متمرکز شویم با توجه به پتانسیل هایی که در استان وجود دارد.
مهندس علی محمد چوپانی رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی گرگان در همایش تولید و تجارت زیتون بیان کرد: اتاق، مادر تشکل های اقتصادی است، ایجاد انجمن ها سبب تقویت بدنه بخش خصوصی و رفع مشکلات می شود.
همایش ملی تولید و تجارت زیتون روز گذشته در اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان گلستان گلستان برگزار شد.
رئیس هیئت مدیره انجمن زیتون استان گلستان ،مهدی صفری پور عصر دوشنبه در همایش ملی تولید و تجارت زیتون که با حضور استان های گیلان، زنجان، مازندران و... به میزبانی گلستان برگزار شد، به جایگاه گلستان در تولید زیتون کشور اشاره و بیان کرد: از سال ۷۳ طرح توسعه زیتون در سطح کشور و به موازات آن در استان گلستان به اجرا درآمد و هم اکنون گلستان با بیش از ۱۰ هزار هکتار باغ زیتون جایگاه پنجم در کشور را داراست.
روز یکشنبه مورخ 7 مرداد ماه سال جاری، رئیس و هیات رئیسه محترم شورای ملی زیتون ایران در اولین همایش مشترک اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ایران با حضور سفرا و روسای نمایندگی های ایران در خارج از کشور حضور یافته و ضمن دیدار با وزیر محترم امور خارجه جناب آقای دکتر ظریف، در کارگروه های تخصصی با سفرا و نمایندگان وزارت امور خارجه در کشورهای ایتالیا،اسپانیا،پاکستان،ترکیه و یونان شرکت نمودند.
«خبر جنوب» نوشت: زیتون کاران فارس حال و روز خوشی ندارند از یک سو گرما و از سوی دیگر بارش های بی موقع عمده محصولات آنها را از بین برده است.
گرمای بیسابقه هوا و بارش های غیر منتظره بهاره تولید زیتون در فارس را به حداقل رسانده است و آن گونه که رئیس انجمن زیتون فارس می گوید این عوامل زیان ده ها میلیارد تومانی به باغداران رسانده است.
سید جعفر طباطبایی نیا در گفت و گو با «خبرجنوب» اظهار داشت: گرمای هوا در زمستان و فروردینی که گذشت در 14 سال گذشته بی سابقه بود ضمن آن که بارش های غیر منتظره باعث شد تشکیل گل زیتون که از اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت در شهرهای مختلف فارس اتفاق می افتد به حداقل برسد، همچنین بارندگی ها باعث شسته شدن دانه گرده گل و عدم تلقیح گل شد، این اتفاقات به همراه خشکسالی ها باعث شده تا تولید زیتون در فارس به طور میانگین 70 درصد کاهش پیدا کند که این رقم در مناطقی همچون کازرون 90 تا 100 درصد بوده است.
در یازدهمین نشست کمیسیون کشاورزی استان سمنان با محوریت توسعه کشت زیتون موارد زیر در دستور کار قرار گرفت
در روز چهارشنبه دوم خردادماه سال جاری در مجلس شورای اسلامی نشستی با حضور جناب آقای عباسی رئیس شورای ملی زیتون ایران، جناب آقای جمالی نماینده محترم مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی، جناب آقای اکبری نماینده محترم مردم استان فارس در مجلس شورای اسلامی و جناب آقای مستخدمی،مسئول دفتر طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی با محوریت موضوع "تشکیل فراکسیون زیتون متشکل از نمایندگان استانهای زیتون خیز کشور در مجلس شورای اسلامی " تشکیل شد.
شورای ملی زیتون ایران هیات متشکل از فعالین عرصه زیتون کشور و مسئولین کشوری و استانی را به نمایشگاه تخصصی زیتون در شهر ازمیر ترکیه اعزام کرد.
✅❗️ به اطلاع میرساند شورای ملی زیتون ایران با هماهنگی شورای ملی زیتون ترکیه بازدیدی را در مورخه های 18 و 19 اردیبهشت ماه از نمایشگاه تخصصی زیتون در شهر ازمیر ترکیه ترتیب داده اند. لذا از همگی فعالین محترم عرصه زیتون کشور دعوت می گردد به همراه سایر مقامات کشوری و استانی حاضر در هیات اعزامی به ترکیه از نمایشگاه فوق بازدید نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد نحوه شرکت در نمایشگاه با دفتر شورای ملی زیتون ایران به شماره تلفن:
8 -02188381337 ویا با شماره 09912701071 تماس حاصل فرمایید.
رئیس شورای ملی زیتون ایران: عدم برندسازی از مشکلات تولید زیتون ایران است،تولید سالیانه ۸۵ تا ۹۰هزار تن زیتون در کشور
رئیس شورای ملی زیتون ایران با اشاره به اینکه سالیانه ۸۵تا ۹۰ هزارتن زیتون در کشور تولید می شود گفت : عدم برندسازی از جمله مشکلات اصلی تولید زیتون ایران است.
مجمع شورای ملی زیتون ایران
مجمع عادی سالیانه شورای ملی زیتون ایران با هدف " انتخابات هیات مدیره" در پانزدهم بهمن ماه سال جاری برگزار شد.